Válassz egy szemet, s tudd meg, mit árul el rólad

Egy régi mondás szerint, a szem a lélek tükre. Nézd meg alaposan az alábbi, szemeket ábrázoló képeket, majd válassz ki egyet közülük, amelyik a legszimpatikusabb a számodra. Választásod rendkívüli dolgokat árulhat el rólad!

3 dolog, amitől egy férfi örökre beléd szeret

A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Éppen eme utóbbi miatt nehéz olyan általános törvényszerűségeket felállítani, amitől biztosak lehetünk abban, hogy szívünk választottja örökre belénk szeret. Vagy mégsem?

5 Módszer, Amivel Karbantarthatjuk Agyunkat

Az agy, más néven agyvelő, a gerincesek központi idegrendszerének a koponyaüregben elhelyezkedő része, a kognitív funkciókért, valamint a megismerésért felelős szerv. Az emberi agynak a magasabb tudati funkciók működtetésén kívül szerepe van a mozgásminták létrehozásban és kivitelezésében, az észlelés különböző szintű mintáinak létrehozásában, a test homeosztázisának neuro-immuno-endokrin, illetve egyensúlyának idegi-védő-belső szabályozásában, a vegetatív funkciókban.

Szuper pszichológiai teszt személyiségünk megismerésére

A személyiség igencsak komplex, s vizsgálata is rendkívül bonyolult, azonban olykor rendkívül egyszerű módszerekkel is választ kaphatunk jellemünk alapvető tulajdonságaira. A következő kérdésre válaszolva egészen pontos képet, szinte elemzést nyerhetünk belsőnk sajátságairól.

Válassz egy követ, s tudd meg, milyen személyiség vagy

Az, hogy mit szeretünk, mi tetszik nekünk, sok mindent elárul rólunk. Az alábbi kis teszt éppen ezen alapul. Válasszunk egy követ, s tudjuk meg, minket mi jellemez, s egyúttal, mi is várhat ránk a közeljövőben!

Vajon tényleg ő a nagy Ő? - Igaz szerelem teszt!

A szerelem az egyik legerősebb érzelem, ami csak létezik a világon, éppen ezért is olyan jó és felkavaró szerelmesnek lenni. Szerelmi tesztünk segít kideríteni, hogy tényleg jó úton vagyunk-e párunkkal, kiszemeltünkkel az igaz szerelem felé!

Hosszú élet teszt - Te átmennél?

Egy nemrég megjelent brazil kutatás szerint, amit a European Journal of Cardiovascular Prevention című szaklapban adtak közzé, megjósolható a várható élettartam pusztán abból, milyen módon tudunk leülni a földre és felállni onnan.